Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Απώλεια για το ελληνικό ροκ το κλείσιμο του trollradio.gr

Απώλεια για το ιντερνετικό ραδιόφωνο συνιστά η παύση της λειτουργίας του trollradio.gr. Από ότι πληροφορηθήκαμε, πριν από λίγες μέρες έριξε αυλαία στο πρόγραμμά του αφήνοντας σημαντικό κενό στον χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Οι λόγοι της διακοπής της λειτουργίας του δεν έχουν τόση σημασία όσο το γεγονός ότι δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για ένα δυνατό ραδιόφωνο του διαδικτύου που κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας διάστημα ανάμεσα στην πληθώρα των ραδιοφώνων που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ.

Η διακοπή της λειτουργίας του αποδυναμώνει την προσπάθεια, που καταβάλλουμε και εμείς εδώ στον ATLANTIS FM, για τη στήριξη και προώθηση του ελληνικού ροκ που ήταν και ένας από τους λόγους που είχε αγαπηθεί τόσο από το κοινό του.

Ο ΑΤLANTIS 105,2  επικροτεί κάθε προσπάθεια ανάδειξης της ελληνικής ροκ σκηνής και το αποδεικνύει εμπράκτως με την απόφασή του να αφήνει «ανέγγιχτη», παρά τις αλλαγές που έχουν επέλθει με την πάροδο του χρόνου, στο πρόγραμμά του, την καθημερινή ζώνη του ελληνικού ροκ. Κάθε βράδυ, 10 με 12, με τη δίωρη εκπομπή «Εμένα οι φίλοι μου» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Διονύσης Κωτσάκης.

 

 

Facebook Comments

Ακούστε live..!