Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Δραπέτης ΙΙ: Περιμένοντας τον Βασίλη…

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λείπει εκτός Αθηνών αφού έτσι του υπαγορεύουν οι καλοκαιρινές μουσικές του υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να κάνουμε την πρώτη παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς “Δραπέτης ΙΙ: Της αρμονίας μετανάστης”.

Οι συντελεστές πάνω-κάτω μας ήταν γνωστοί, αφού και πάλι τα τραγούδια υπογράφει ο Απόστολος Μπουλασίκης και την παραγωγή ο Γιώργος Αρχοντάκης, ωστόσο δεν έλειπαν και οι εκπλοήξεις. Η πιο ευχάριστη, αναμφίβολα ήταν αυτή της συμμετοχής της παιδικής-νεανικής χορωδίας Δήμου Λαυρεωτικής υπό τον Ευτύχη Ζαρμπ (ο οποίος σημειωτέον επιτελεί αυτό το “λειτούργημα” επί σειρά ετών και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό).

Η ανταπόκριση της ραδιοφωνικής παρέας ήταν παραπάνω από θετική και όλοι πάνω-κάτω συμφωνήσαμε ότι και σε αυτήν τη δουλειά έχουμε έναν “Βασίλη απ’ τα παλιά”. Ευαίσθητος, εκφραστικός, οργισμένος ο “τιτανομεγιστοτεράστιος” αιώνιος έφηβος της ελληνόφωνης ροκ, φωνάζει για μία ακόμη φορά “παρών”.

Τα καινούρια τραγούδια του Βασίλη θα τα ακούμε από Ατλαντίς και την ελληνόφωνη ροκ ζώνη (10 με 12 το βράδυ). Τα στούντιο του σταθμού και η ραδιοφωνική μας παρέα Περιμένουν να γυρίσει από τις καλοκαιρινές του συναυλίες…

Facebook Comments

Ακούστε live..!