Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Νέο τραγούδι από τον Νίκο Ζαραλή: “Μια μικρή ξανθιά Θεσσαλονικιά”

Ο Νίκος Ζαραλής γνωστός από την επιτυχία του «Τώρα σου λέω», κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι και video clip με τίτλο «Μια μικρή ξανθιά Θεσσαλονικιά» σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το videoclip γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη με τον γνωστό τραγουδιστή να οδηγεί ένα αγροτικό Ντάτσουν  και την ορχήστρα στην καρότσα, να παίζει ζωντανά και να ξεσηκώνει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στους δρόμους όπου έγιναν τα γυρίσματα. Το τραγούδι αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία και το video clipέρχεται σύντομα.

Ο Νίκος Ζαραλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς.. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός και τέσσερα χρόνια αργότερα ως επαγγελματίας τραγουδιστής. Σε ηλικία 20 ετών κυκλοφόρησε το πρώτο του album. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς, έχει εμφανιστεί στα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης Θεσσαλονίκης και Αθήνας και σήμερα μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Μια μικρή ξανθιά Θεσσαλονικιά»!

Καλή ακρόαση.

Facebook Comments

Ακούστε live..!