Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Νέο single του Childish Gambino

Ο βραβευμένος με GrammyΧρυσή Σφαίρα και Emmy καλλιτέχνης, ηθοποιός και παραγωγός Childish Gambino (κατά κόσμον Donald Glover) κυκλοφορεί ένα νέο

τραγούδι και video clip με τίτλο «This Is America».

Το εκπληκτικό βίντεο περιέχει ορισμένες σοκαριστικές σκηνές που έχουν χαρακτηρίσει την καθημερινότητα της Αμερικής και όλου του κόσμου την τελευταία 10ετία σε σκηνοθεσία του Hiro Murai. 
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #13 των ελληνικών τάσεων του youtube.

Ο πολυπράγμων Childish Gambino ήταν οικοδεσπότης και παράλληλα τραγούδησε στο αμερικανικό «Saturday Night Live» του Σαββάτου 5 Μαΐου, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το καινούριο single «This Is America».

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Donald Glover από κοινού με τον Ludwig Göransson. Το τραγούδι έχει trap επιρροές και αναφέρεται στη «γη της ελευθερίας», τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Συμμετέχει στο ρόλο χορωδίας μία ομάδα από διάσημους ράπερ, όπως είναι οι Big SeanKodak BlackOffset (Migos)21 Savage και Young Thug μεταξύ άλλων.

Το «This Is America» δεν είναι το πρώτο επίσημο από το επερχόμενο άλμπουμ του Childish Gambino, που θα κυκλοφορήσει από τις Wolf + Rothstein και RCA Records / Sony Music.

Facebook Comments

Ακούστε live..!