Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Περισσότεροι από 300 μικροί ποδηλάτες στον Μαραθώνα

«Είναι μια κορυφαία διοργάνωση για την ΕΟΠ, στα πλαίσια της ανάπτυξης και εξάπλωσης της ποδηλασίας. Εκδήλωση που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο και δείχνει το πόσο σημαντική είναι για όλους. Φέτος έχουμε στο πλευρό μας τον Δήμο Μαραθώνα και προσωπικά τον Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθειά μας και βρίσκεται δίπλα μας».

Λόγια του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάση Τερζή, μιλώντας για τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2014, της ποδηλασίας, που διοργανώνει η ΕΟΠ, από μεθαύριο Παρασκευή (3 Οκτωβρίου) έως και την Κυριακή (5/10), µε την συνεργασία του ∆ήµου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Χώρο που παραχώρησε ο Ηλίας Ψηνάκης, μετά την αρνητική απάντηση από τον Δήμο Αθηναίων (σ.σ. λόγω τεχνικών προβλημάτων), ο οποίος και διοργάνωνε την εκδήλωση τα τελευταία χρόνια.

Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες (από 8 έως 14 ετών) των κατηγοριών Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων. Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου:

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014
Υποδοχή αποστολών στις Ε’ Παιδικές Εξοχές ∆ήµου Μαραθώνα (Άγιο Ανδρέα – Νέα Μάκρη Αττικής), 500 μ. μετά την είσοδο των Παιδικών Εξοχών του ∆ήµου Αθηναίων. 17.00-18.30: Κατάθεση Δελτίων. 19.00-20.00: Τεχνικό Συνέδριο.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
09.30: Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών. Εκκίνηση 1ου αγώνα µε Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες. 16.00: Αγώνας ταχύτητας, τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης για Μίνι μικρά, μεγάλα, με συμμετοχή των 32 πρώτων του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης. Όλες οι διαδρομές –της 1ης αγωνιστικής- θα γίνουν μέσα στις Παιδικές Εξοχές του Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά).

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
10.00: Αγώνες δεξιοτεχνίας, για κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, στα γήπεδα Μπάσκετ των Παιδικών Εξοχών. 10.30: Αγώνας αντοχής κατηγορίας Παµπαίδων, 36,4 χλµ. (7 στροφές). Συμμετέχουν οι 60 πρώτοι της ατομικής χρονομέτρησης. Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν και αγώνες δεξιοτεχνίας, για τις κατηγορίες Μίνι στον εσωτερικό χώρο των Παιδικών Εξοχών. 10.32: Αγώνας αντοχής Παγκορασίδων, 20,8 χλµ. (4 στροφές). Η διαδρομή: Μαρκόπουλο – Σιρκουί Ιπποδρόμου.

 

Facebook Comments

Ακούστε live..!