Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

ΤΗΕ ΒΕΤ “In Motion”

ΤΗΕ ΒΕΤ

In Motion

Όταν η ψυχεδέλεια των 70s συνάντησε την soul και η funk ερωτεύτηκε τα Blues γεννήθηκε ο ήχος των The BET. Power Soul.

Με το “In Motion EP” οι The BET παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από την Restless Wind που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 24 Ιουλίου 2012.

Το πενταμελές συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010. Με τα live τους να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και λαμβάνοντας συνεχώς airplay με την εκτέλεση του “Who’ll Pay Reparations” του Gil Scott Heron, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP.

ο EP αποτελείται από 4 τραγούδια. Με σήμα κατατεθέν την ξεχωριστή φωνή του front man τους και το ιδιαίτερο πάθος στις live εμφανίσεις τους, κατάφεραν να καταγράψουν αυτή τη δυναμική στο studio την άνοιξη του 2012. Την παραγωγή και επιμέλεια των τραγουδιών ανέλαβε ο  Γιώργος Μπακαλάκος (NTEIBINT).

To EP θα μπορείτε να το βρείτε στο www.restlesswind.com και σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

The Bet “In Motion EP”| Release Date: 24/7/2012

από την Restless Wind

Mπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στο Youtube (http://youtu.be/jEScXs_C3iE)  το promo video για την κυκλοφορία του album.

Facebook Comments

Ακούστε live..!