Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

ΤΟ “EXDRIVE ACTION” ΣΤON ATLANTIS FM

Το Exrive Action βρήκε ραδιοφωνική στέγη στον «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» στους 105.2FM που 24 χρόνια είναι κοντά σας με την καλύτερη ροκ ποπ μουσική.
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 16:00 με 18:00 ο Στέφανος Σιμωτάς, ο Νότης Γιαγνίσης και ο Σταμάτης Αθανάσουλας θα σας ταξιδεύουν με όλα τα νέα μοντέλα από το χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, σκάφος και φυσικά πολύ δράση με ποδήλατο!!

Προτάσεις τόσο για την έξοδό σας την καθημερινή, όσο και του Σαββατοκύριακου!

Η εκπομπή φυσικά θα ασχολείται με τα θέματα της οδικής ασφάλειας τόσο στον εξοπλισμό του αναβάτη της μοτοσυκλέτας, αλλά και τη σωστή τοποθέτηση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πρεμιέρα κάνουμε στις 24/3/2014 με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους ακροατές.

Υπεύθυνος παραγωγής εκπομπής ο Κώστας Ανδριανόπουλος και ο Χρήστος Ανδριόπουλος. Αρχισυνtάκτης ο Χρήστος Φωτιάδης και συνεργάτες η Μαργαρίτα Μπίργου, ο Ηλίας Αθανάσουλας και ο Βασίλης Ποριτσάνος. Εμπορικό Τμήμα Γεώργιος Γούτσιος και Γιώργος Καλογεράκης.

Facebook Comments

Ακούστε live..!