Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2018. 28 χρόνια Atlantis!

2o αφιερωμα στα Blues

Μετά την πολύ επιτυχημένη Blues διοργάνωση στις 18 Μαρτίου 2017 στην σκηνή της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ,ένα μεγάλο μουσικό blues γεγονός έρχεται να ταράξει τα νερά!
Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ (Πειραματική Καλλιτεχνική Σκηνή ΑΝΑΣΑ-ΛΕΦΚΑ)συνεχίζει να κυνηγά το άπιαστο….και διοργανώνει ένα μοναδικό και όχι “δήθεν” 3ήμερο αυτή την φορά Blues φεστιβάλ με ένα πρωτοφανές κάλεσμα στην blues σκηνή της Αθήνας και όχι μόνο!!!
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία,καθώς τα συγκροτήματα,τα οποία θα βρεθούν κοντά μας είναι 33,ενώ οι μουσικοί ξεπερνούν τους 100!!!
Στόχος και όνειρό μας να εδραιωθεί αυτή η μουσική συνεύρεση και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο,ώστε οι μουσικοί να βρίσκονται και να συνομιλούν επί σκηνής,εμείς να ζούμε τέτοιες υπέροχες μουσικές εμπειρίες και μ’ αυτό το τολμηρό εγχείρημα να υποστηρίζουμε και να ενισχύουμε τη μουσική ελληνική σκηνή με σεβασμό κι αγάπη!
Τρεις ημέρες λοιπόν (25,26 & 27/1) μουσικής μαγείας,στο ζεστό BLACK BOX METHODIA(Αγίου Όρους 15) στον χώρο εκείνο,που έπειτα από την τελευταία μας συνεργασία,φάνηκε πως μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να φιλοξενούμαστε σ΄αυτόν με σεβασμό κι εκτίμηση!!!

Ώρα έναρξης 18:30
τιμή εισιτηρίου: 6€

 

 

Facebook Comments

Ακούστε live..!