Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

GOLDIE EDITION: Tο μεγαλύτερο live-party της ζωής σας

Οι Goldie Edition είναι μια μπάντα γεμάτη φρεσκάδα, ενέργεια, πολύ αγάπη για τη μουσική και σας παρουσιάζουν το καλύτερο live party της πόλης!

 

Πως δημιουργήθηκαν οι Goldie Edition;
Ξεκινήσαμε ως φίλοι με κοινό σημείο μας την αγάπη μας για τη μουσική. Στην αρχή ανά δύο και τελικά βρεθήκαμε όλοι μαζί και δημιουργήσαμε αυτό το live party , τους Goldie Edition!

Σε τι κοινό απευθύνεστε;

Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες. Ένα παίδι 18 χρονών θα διασκεδάσει και θα χορέψει το ίδο με αυτόν που βρίσκεται στα 50. Κι αυτό άλλωστε είναι και η μαγεία της μουσικής!

Ποιό είναι το είδος της μουσικής σας;

Όπως λέει και το όνομά μας, παίζουμε όλες εκείνες τις “χρυσές” επιτυχίες που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη όλων μας και που μας κάνουν να περνάμε καλά. Goldie Edition σημαίνει όλες οι μεγάλες επιτυχίες των 80’s – 90’s αλλά και του σήμερα! Όλα εκείνα τα τραγούδια που μας έκαναν να χορέψουμε, να χτυπηθούμε, να ιδρώσουμε και που σημάδεψαν τον καθένα μας ξεχωριστά! Eνα τρελό LIVE PARTY!

Πως πιστεύετε ότι πρέπει να είναι ένα live;

Για εμάς ένα πετυχημένο live πρέπει να έχει δυο συστατικά. Το πρώτο είναι, ο κόσμος που θα έρθει, να διασκεδάσει πραγματικά, να χορέψει, να τραγουδήσει, να ευχαριστηθεί, αυτή είναι η επιτυχία του live μας και όχι τα εισιτήρια.
Tο δεύτερο είναι να περνάμε κι εμείς καλά, γιατί κάθε live είναι κατάθεση ψυχής, από εμάς για τον κόσμο αλλά και για τον κόσμο σε εμάς!

Και αν θέλουμε, που μπορούμε να σας απολαύσουμε;

Οι Goldie Edition πάνε το party τους παντού! Χωρίς διακρίσεις θα μας βρείτε στο συνοικιακό cafe – bar της γειτονιάς σας αλλά και στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας.
Αυτή την περίοδο έχουμε προγραμματισμένα live το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο “Retro Cafe Bar”, Κύπρου 67, στην Πλ. Νυμφών και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο “Bourbon” Δασκαρόλη 67.
Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο FACEBOOK “Goldie Edition” για όλα μας τα νέα.
https://www.facebook.com/GoldieEdition

Οι Goldie Edition είναι:
Χρύσα Σιγάλα – Φωνή
Γιώργος Ματάκιας – Κιθάρα
Θανάσης Σκουτέλης – Μπάσο
Βαγγέλης Καλέντζης – Πλήκτρα
Μιχάλης Σκουτέλης – Ντραμς

 

Facebook Comments

Ακούστε live..!