Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

H Ένωση Χώρων Πολιτισμού καλωσορίζει την Άνοιξη

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, η Ένωση Χώρων Πολιτισμού καλωσορίζει την Άνοιξη με ένα πάρτυ στο Θέατρο Vault. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών λέμε όχι στη θλίψη, την απαισιοδοξία και τη συννεφιά και γιορτάζουμε ότι είμαστε ακόμα εδώ δημιουργώντας και προσπαθώντας να ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Και φυσικά θα το καταφέρουμε γιατί αγαπάμε το Θέατρο, την Τέχνη, τη Ζωή κι ο ένας τον άλλον!

Θα χορέψουμε με τις μουσικές της Μαίρης Μαραγκουδάκη και του Τάσου Σκλαβούνου, θα γνωριστούμε και θα σας ενημερώσουμε για το νέο νόμο για τα θέατρα, τα κενά του και τον αγώνα που δίνουμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Στον αγώνα αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας υποστήριξη. Το μόνο που ζητάμε εκτός από το κέφι σας είναι ένα συμβολικό αντίτιμο 3 ευρώ που θα βοηθήσει στο να καλυφθούν διαδικαστικά και τρέχοντα έξοδα της Ένωσης.

Σας περιμένουμε!

Πού: Θέατρο Vault , Μελενίκου 26, Βοτανικός

Ώρα:22.00

Facebook Comments

Ακούστε live..!