Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

ladies and gentlemen….Δημήτρης Δημητράκας!!!

Δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση να θριαμβολογήσω για τα πετυχημένα Live, ούτε να μεμψιμοιρήσω για τα αποτυχημένα. “You win some, You lose some, The Pleasure is to Play”, που έλεγε και ο Lemmy.

Όμως θέλω να μοιραστώ με όλον τον κόσμο ένα περιστατικό που βίωσα από πολύ κοντά εχθές βράδυ στο The DreadHawk Fest – Punk meets Reggaeστο Kremlino.

Στην προγραμματισμένη ώρα για Soundcheck, ο Drummer των Panx Romana, Κύριος Δημήτρης Δημητράκας καταφθάνει φανερά τραυματισμένος, καθώς καθ’οδόν για τον χώρο, τον χτύπησε αυτοκίνητο. Τα τραύματά του εμφανέστατα και σοβαρά σε σημείο που έχρηζε άμεσης διακομιδής σε νοσοκομείο.
Παρά την έντονη παρότρυνση όλων μας να τον μεταφέρουμε άμεσα σε νοσοκομείο, η απάντησή του ήταν “Δεν θα κάνω ζημιά στο Live. Αν δεν παίξω, δεν πάω πουθενά”. Όταν έκπληκτοι όλοι του είπαμε ότι αυτό είναι τρέλα, “Ποιο Live, τι είναι αυτά που λες, δεν μπορείς να παίξεις στην κατάστασή σου”, η απάντησή του ήταν “ότι καλύτερο μπορώ, να δώσω στην μπάντα Groove”.
Το αποτέλεσμα : Αμετακίνητος στην απόφασή του, αναμένοντας για 3 ώρες υπομονετικά την ώρα εμφάνισης της μπάντας, με το χέρι που του είχε απομείνει (το οποίο έχει μόνιμη αναπηρία από παλαιό ατύχημα) , και με ένα πόδι (καθώς το άλλο είχε νωπό, ανοιχτό τραύμα από το τροχαίο), ανέβηκε και έπαιξε για πάνω από 40 λεπτά τύμπανα σε Punk κομμάτια.
Εγώ ο ίδιος, τον μετέφερα υποβασταζόμενο προς και από την σκηνή και ένιωσα τον πόνο που έπνιγε.
Αυτά που ξέχασα να πω : Μιλάμε για έναν άνθρωπο άνω των 60 ετών, με βιογραφικό που το διαβάζεις και θες να κλάψεις σε σκοτεινό δωμάτιο σε εμβρυακή στάση.

Κύριε Δημητράκα, σας το είπα εχθές από κοντά, το λέω σήμερα και δημόσια να το δει όλος ο κόσμος : Υποκλίνομαι Ταπεινά και με το βλέμμα στο πάτωμα.

George Spiliopoulos

Μας ρωτάτε τι κάνει ο Δημήτρης μετά το τροχαίο που είχε λίγο πριν την συναυλία μας το προηγούμενο Σάββατο 26/1.
Θα χαρείτε να μάθετε ότι είναι καλύτερα στην υγεία του, αλλά τα τραύματα του απαιτούν ενάμισι μήνα φροντίδας και προσοχής.
Λυπόμαστε πολύ που είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την συναυλία μας στο Κύτταρο της Καλαμάτας, όπως και να μεταθέσουμε για το μέλλον τις εμφανίσεις μας σε Λάρισα και Βόλο.
Καλά να είμαστε για τα επόμενα.
Ένα μικρό απόσπασμα από την συναυλία στο Κρεμλίνο στις 26/1/2019 με τον Δημήτρη τραυματία να δίνει με ένα χέρι το ρυθμό.

Αδέλφια σας ευχαριστούμε πολύ. Το ενδιαφέρον και η αγάπη σας μας δίνουν ζωή και μας βοηθούν να παραμένουμε ξεροκέφαλοι και αγύριστα κεφάλια.
Φιλιά ζωής,
Panx Romana

Facebook Comments

Ακούστε live..!