Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία!     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2020. 30 χρόνια Atlantis!

Lego Boy & Beat Ride – Shadow Or Not

Ο μουσικός παραγωγός Lego Boy και η Beat Ride, παρουσιάζουν το ομώνυμο single από το επερχόμενο album τους ‘’Shadow Or Not’’, που κυκλοφορεί από την KlikRecords. Μελωδικά synth, jazzy πιάνο και vintage πλήκτρα συνοδεύουν με μαεστρία τα μοναδικά jazzy φωνητικά της Beat ride, καταλήγοντας σε ένα κρεσέντο τρομπέτας  και έγχορδων. Το ΄΄Shadow Or Not’’ αναμφισβήτητα δημιουργεί την απόλυτη κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Ο Lego Boy και η Beat Ride συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2014, με την κυκλοφορία του single ‘’Rethinking About Love’’. Από τότε, δουλεύουν πάνω στο άλμπουμ των 8 κομματιών ‘’Shadow Or Not’’, με ηχογραφήσεις σε Κρήτη και Αθήνα, αναμιγνύοντας τα ανεξάρτητα μουσικά τους στυλ και την αισθητική στην ενορχήστρωση, ώστε να δημιουργήσουν ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Το ‘’Shadow Or Not’’ single κυκλοφορεί ψηφιακά από την Klik Records στις 28/09/18, στα μεγαλύτερα digital stores

Facebook Comments

Ακούστε live..!